Topluluk içinde paylaştığınız gönderiler, yorumlar ve profil bilgileri (seçtiğiniz gizlilik ayarlarına bağlı olarak) diğer topluluk üyeleri veya tüm internet kullanıcıları tarafından görüntülenebilir. Gizli kalmasını istediğiniz kişisel verilerinizi veya hassas nitelikli bilgilerinizi topluluğa açık alanlarda paylaşmamanız tamamen sizin sorumluluğunuzdadır